Nu are nici un motiv.el este in Anglia si noi tot acolo vrem sa ajungem.repet sunt însărcinată cu al doilea copil si înscrisa la medic acolo.pur si simplu nu vrea
Buna seara,se poate face procura pt iesire din Tara fara judecata?tatal este in Anglia si eu la rândul meu vreau sa plec cu copilul..ideea este ca tatăl nu vrea sa mi facă procura.eu fiind însărcinată înscrisa la medic acolo.cum as putea sa procedez fără sa dureze mult.?
eu nu vreau sa-i iau drepturile..pe mine ma intereseaza sa duc acolo o viata normala fara ca el(tatal copilului) sa-mi i
"incurce viata" exact asa s a experimat..adica o face cu buna stiinta..in concluzie..sa pot sa-i reinoiesc actele.
pe mine nu ma intereseaza foarte tare sa l dau in judecata..doar pasaportul ma intereseaza...sunt sigura ca nu o sa vrea sa l reinoiasca.repet pasaportul expira in iunie..urmeaza sa plecam la sfarsitul acestei luni..din cate stiu nu se poate inscrie la gradinita fara pasaport exista...nu stiu asa ceva ca prin minune sa l oblige vreo lege de acolo sa l faca? si evident in viitorul apropiat o sa se ajunga si la judecata...
eu am procura pt tot anul dar pasaportul expira in iunie,eu pot pleca acum din tara..pot sa il dau in judecata acolo?pe mine ma intereseaza mai mult pasaportul...pt gradininta
buna ziua...am un baietel de 3 ani facut intr -o relatie de concubinaj,nu am ajuns in instanta pt custodie deloc,problema sta in felul urmator.tatal copilului este in strainatate si eu la randul meu vreau sa plec in acceiasi tara si acelasi oras in care se afla el..familia mea locuind acolo..dar el nu este de acord,insista sa locuiesc in romania unde ma descurac foarte greu..ce as putea sa fac..ce sanse am sa plec din tara fara acordul lui?