avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie iesire din tara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie iesire din tara minor

Buna seara,se poate face procura pt iesire din Tara fara judecata?tatal este in Anglia si eu la rândul meu vreau sa plec cu copilul..ideea este ca tatăl nu vrea sa mi facă procura.eu fiind însărcinată înscrisa la medic acolo.cum as putea sa procedez fără sa dureze mult.?
Cel mai recent răspuns: edavid12 , utilizator 11:20, 13 Martie 2017
Pai cum fara judecata daca tatal nu vrea sa isi dea acordul ?
Va trebui sa va adresati instantei pt ca aceasta sa suplineasca acordul tatalui.
Inteleg ca tatal va impiedica sa mergeti unde locuiti de fapt cu copilul, nu?
Puteti sa va judecati si pe calea ordonaneti presedintiale, dar oricum dureaza pt ca trebuie sa il citati pe tata in strainatate.
Are un motiv pt care nu vrea ?
Nu are nici un motiv.el este in Anglia si noi tot acolo vrem sa ajungem.repet sunt însărcinată cu al doilea copil si înscrisa la medic acolo.pur si simplu nu vrea
Si dacă el ar fi citat si nu s ar prezenta ar dura mai puțin ?si o ideea c am cât ar dura pt ca eu imi doresc sa nasc acolo.sunt însărcinată in 5 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala pt desfacerea casatoriei AncaZT AncaZT Buna ziua. Ma gasesc in urmatoarea situatie. Sunt in proces clasic de divort si custodie cu fostul meu sot, care initial din motive diverse a tot suferit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ieșire din țară cu copil Coriko Coriko Bună ziua. Am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta cu un sfat. Momentan sunt însărcinată, după o relație de 2 ani, urmând să nasc în ... (vezi toată discuția)