Am primit o adresa de la ANAF prin care sunt somat sa achit contravaloarea unui autoturism DAEWOO CIELO dintr-un dosar de braconaj.
La prima vedere am crezut ca-mi restituie autoturismul, dar nu este asa eu trebuie sa achit contravaloarea auto...in suma de 2000 de euro.
citez din sentinta:Confiscă de la inculpatul S. A suma de 2000 euro, în echivalent lei la data plăţii, reprezentând contravaloare parţială autoturism Daewoo Cielo cu nr. de înmatriculare ...., ridicat conform procesului-verbal de constatare....dupa care tot din sentinta:Restituie autoturismului Daewoo Cielo cu nr. de înmatriculare ...... către....
Am crezut ca una cu cealalta se anuleaza, dar nu a fost asa , nici avocatul nu mi-a spus nimic , mai ales ca se schimbase legea in favoarea mea, in mai multe aspecte: perioada de vanatoare nu mai era interzisa, prejudiciul scade de la 2000 la 700 de euro....avocatul nu m-a ajutat deloc, putea sa-mi spuna daca imi va restitui masina trebuie sa achit suma de 2000 de euro.
acum vin si spun ca autoturismul este din 2005, mi-a fost retinut pe timpul procesului in curtea jandarmeriei timp de 19 luni , va dati seama , caroseria a ruginit cauciucuri coapte baterie moarta; vin si spun oare valoarea masinii este de 2000 de euro cand eu am cumparat-o cu 6000 de lei in anul 2009 ?
de aceeia vreu sa-mi spuneti daca exista o cale de atac.
va multumesc 1