avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresa ANAF cu retinere 10065 lei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresa ANAF cu retinere 10065 lei

Am primit o adresa de la ANAF prin care sunt somat sa achit contravaloarea unui autoturism DAEWOO CIELO dintr-un dosar de braconaj.
La prima vedere am crezut ca-mi restituie autoturismul, dar nu este asa eu trebuie sa achit contravaloarea auto...in suma de 2000 de euro.
citez din sentinta:Confiscă de la inculpatul S. A suma de 2000 euro, în echivalent lei la data plăţii, reprezentând contravaloare parţială autoturism Daewoo Cielo cu nr. de înmatriculare ...., ridicat conform procesului-verbal de constatare....dupa care tot din sentinta:Restituie autoturismului Daewoo Cielo cu nr. de înmatriculare ...... către....
Am crezut ca una cu cealalta se anuleaza, dar nu a fost asa , nici avocatul nu mi-a spus nimic , mai ales ca se schimbase legea in favoarea mea, in mai multe aspecte: perioada de vanatoare nu mai era interzisa, prejudiciul scade de la 2000 la 700 de euro....avocatul nu m-a ajutat deloc, putea sa-mi spuna daca imi va restitui masina trebuie sa achit suma de 2000 de euro.
acum vin si spun ca autoturismul este din 2005, mi-a fost retinut pe timpul procesului in curtea jandarmeriei timp de 19 luni , va dati seama , caroseria a ruginit cauciucuri coapte baterie moarta; vin si spun oare valoarea masinii este de 2000 de euro cand eu am cumparat-o cu 6000 de lei in anul 2009 ?
de aceeia vreu sa-mi spuneti daca exista o cale de atac.
va multumesc 1

Alte discuții în legătură

Speta drept penal - confiscarea unui bun mobil Tirlea Andrei Tirlea Andrei Doi cetateni merg impreuna la vanatoare de caprior intr-o padure din apropierea locuintei. Acestia nu detin autorizatie la caprior. Pentru a ajunge in ... (vezi toată discuția)
Evaluare corecta? cmdalina cmdalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, intrucat nu sunt sigura ca evaluarea autoturismului s-a facut corect. Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto paulini_iolanda paulini_iolanda Nu ma lamuresc cat ar trebui sa platesc daca imi cumpar o Dacia Solenza din 2002. Inteleg ca se plateste retroactiv taxa de prima inmatriculare, dar la ... (vezi toată discuția)