avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate florins2015

Activitate florins2015

Buna ziua. Am si eu o problema de care, poate, s-au lovit si alte persoane. Am lasat la o firma de Service GSM un telefon cu probleme de soft. Telefonul nu avea alte probleme. Dupa doua saptamani merg sa ridic telefonul, mi se spune ca nu s-a putut repara si mi se restituie de catre angajata firmei respective. Din pacate telefonul avea ecranul spart pe o portiune destul de mare, vizibila cu ochiul liber.Ii atrag atentia domnisoarei si aceasta, surprinsa, i-mi raspunde ca nu stie ce s-a intamplat, dar recunoaste ca telefonul l-a primit intact de la mine atunci cand l-am lasat pentru reparat. Am lasat telefonul in continuare la unitatea respectiva pentru a se remedia problema.
Se poate face ceva din punct de vedere legal, pentru a fi obligati sa-mi restituie telefonul intact, tinand cont ca atunci cand l-am lasat initial pentru reparatie nu mi s-a inmanat nici un act din care sa rezulte ca au primit telefonul si doar cand am vazut displayul spart mi s-a dat, dupa multe insistente, un biletel cu stampila firmei si mentiunea ca au primit in ziua respectiva telefonul pentru reparat. De atunci a trecut o luna si jumatate si tot sunt amanat pe motiv ca nu au gasit inca inlocuitorul pentru display. Va multumesc.