avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bun primit in service pentru reparatii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bun primit in service pentru reparatii

Buna ziua. Am si eu o problema de care, poate, s-au lovit si alte persoane. Am lasat la o firma de Service GSM un telefon cu probleme de soft. Telefonul nu avea alte probleme. Dupa doua saptamani merg sa ridic telefonul, mi se spune ca nu s-a putut repara si mi se restituie de catre angajata firmei respective. Din pacate telefonul avea ecranul spart pe o portiune destul de mare, vizibila cu ochiul liber.Ii atrag atentia domnisoarei si aceasta, surprinsa, i-mi raspunde ca nu stie ce s-a intamplat, dar recunoaste ca telefonul l-a primit intact de la mine atunci cand l-am lasat pentru reparat. Am lasat telefonul in continuare la unitatea respectiva pentru a se remedia problema.
Se poate face ceva din punct de vedere legal, pentru a fi obligati sa-mi restituie telefonul intact, tinand cont ca atunci cand l-am lasat initial pentru reparatie nu mi s-a inmanat nici un act din care sa rezulte ca au primit telefonul si doar cand am vazut displayul spart mi s-a dat, dupa multe insistente, un biletel cu stampila firmei si mentiunea ca au primit in ziua respectiva telefonul pentru reparat. De atunci a trecut o luna si jumatate si tot sunt amanat pe motiv ca nu au gasit inca inlocuitorul pentru display. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:46, 11 Martie 2016
Reclamati-i la ANPC, e prea mare perioada in care v-au lasat fara telefon si la pretentii scrieti ce doriti inlocuirea rapida a display-ului sau contravaloarea telefonului.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare garantie telefon mobil Gabriela Elena Gabriela Elena Intrebare! Buna ziua. doresc sa stiu cum se poate sa duc un telefon la un punct vodafone telefonul in garantie fiind (cumparat in mai 2018) pe motiv ca mi se ... (vezi toată discuția)
Telefon stricat in service werder werder Buna ziua, am o mica problema si nu stiu cum pot s-o rezolv, asa ca v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am un telefon Samsung SGH F480, si mi s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs aflat in garantie Ponnypuff Ponnypuff Buna, Am si eu o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu niste informatii. Pe data de 30aprilie a.c, am achizitionat componente pentru un nou pc ... (vezi toată discuția)