avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Telefon stricat in service
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Telefon stricat in service

Buna ziua, am o mica problema si nu stiu cum pot s-o rezolv, asa ca v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat.
Am un telefon Samsung SGH F480, si mi s-a stricat display-ul. L-am dus la un service GSM pentru a-l inlocui, si l-am lasat vreme de cate zile. Cand am ridicat telefonul cu ecranul schimbat, nu am realizat ca nu-mi mai functioneaza butoanele. Insa cand am sesizat m-am intors la respectivul service si i-am explicat tipului de acolo care e problema, insa el a zis ca nu raspunde de asa ceva si ca el a schimbat doar ecranul, fara sa ii faca altceva telefonului meu.
Acum am ramas si cu telefonul defect, si cu banii luati.
Intrebarea mea este daca pot apela la vreo autoritate ceva sa se faca dreptate, si unde anume?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:35, 22 Ianuarie 2014
Sesizati oficial protectia consumatoruui
Ramane de probat starea aparatului la introducerea in service
ANPC v-ar putea ajuta doar daca telefonul este in perioada de garantie - ati putea duce din nou telefonul in service etc. insa nu ati scris ca ar mai avea (garantie).

In opinia mea nu mai puteti face nimic din motivul scris mai sus de Ynocentta: nu cred ca aveti note de constatare a functionalitatii telefonului nici pentru cand l-ati lasat la ei nici pentru cand l-ati luat iar daca i-a schimbat ecranul a rezolvat defectiunea pentru care ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere garantie cristin1691 cristin1691 Se pierde garantia de 2 ani, daca dupa 1 an si 2 luni la un service din Bucuresti, se deschide capacul spate la laptop Refurbished luat din Cluj, cu pret ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)