Acum inteleg ca nu am procedat bine ca am semnat dar totusi copia de la mine nu trebuia si ea stampilata de firma sau macar semnata ? Plus ca eu Protectia muncii nu am facut nici pana in zua de azi nu am semnat nimic de genul asta daca el ar avea asa ceva cu siguranta nu este semnatura mea chiar daca il dau in judecata am vreo sansa de castig sau ma lupt cu morile de vant ?
inteleg si va multumesc de raspuns problema este ca eu am semnat un contract de munca abia dupa ce am plecat obligata de el fiind ca sa imi primesc banii... ca, contractul este sau nu este in regula nu pot sa spun doar ca, copia care este la mine nu este stampilata sau semnata de angajator contractul intradevar este cu data in care m-am angajat desi este semnat in aceiasi zi cand am semnat si demisia am folosit acelasi pix :)))
Buna seara am si eu cateva intrebari, am lucrat la o firma 3 saptamani au promis contrat si toate cele la angajare dar am ramas cu promisiunile m-am hotarat sa plec in momentul ala "seful" mi-a zis clar ca nu o sa primesc nici un ban i-am spus ca e dreptul meu sa plec nu ma poate obliga sa raman pt ca nici macar nu am semnat un contract cu el deci nu trebuie sa bag un preaviz sau ceva eu nici macar protectia muncii nu aveam facuta nici pana in ziua de azi si i-am spus ca imi vreau banii dupa mai multe telefoane si insistente mi-a zis ca daca imi vreau banii sa vin sa imi semnez contractul si demisia si sa calculam cat trebue sa imi plateasca .
Cand ne-am intalnit am semnat contractul si o cere de demisie scrisa de mine cand am facut calcul la plata mi-a oprit "taxa" ce a platit la protectia muncii si analizele deci am ramas cu mai nimic tin sa mentionez sa eu NU am facut protectia muncii NU am semnat nimic doar am dat un test in caz de incendiu cu o doamna.
Contractul de munca care il am eu nici nu e stampilat sau semnat e doar semnatura mea atat... toate convorbirile telefonice sunt inregistrate pe telefonul meu cum spunea ca ca nu imi da banii cum mi-a vorbit urat si mi-a inchis telefonul in nas.
Azi m-am intalnit cu el si intradevar mi-a dat nici macar jumate din banii care trebuia sa ii primesc pe aceleasi motiv mi-a scazut protectia muncii si analize in concluzie am luat 200 si ceva de lei pt 3 saptamani de munca a cate 9 ore pe zi.
Intrebarea mea este...ce pot sa fac sa imi primesc banii munciti de mine pt. ca nu m-am angajat sa platesc ISU si ETC nu cred ca e de datoria mea.
Daca merg la ITM sau Protectia consumatorului ca nici nu stiu unde ar trebui sa merg sa fac o reclamaie am vreo sansa sa rezolv ceva? Am gresit ca am luat astia 200 si ceva de lei si cu astia raman ? Nu stiu cum sa procedez Va Multumesc