avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate mihaivand

Activitate mihaivand

Vreau sa cumpar un apartament la un pret bun, dar cand am dat cautare PMB Legea10 am vazut ca blocul care figureaza la adresa respectiva are o cerere de revendicare nesolutionata.
Notarul la care am fost mi-a spus ca nu poate sa faca vanzarea - cumparare penru acel apartament deoarece cererea de revendicare nu este solutionata, cererea este pentru terenul pe care este construit blocul.
Ce solutii sunt ?
Pot cumpara linistit acest apartament sau risc ceva?
Multumesc
Vand o proprietate zilele acestea si cei de la taxe locale mi-au incasat impozitul pe tot anul pentru a elibera certificatul fiscal pt vanzare. practic am platit pentru 9 luni degeaba, pot sa fac cerere de restituire dupa ce ma mut la noul domiciliu si platesc impozitul pe noul apartament sau cum procedez?
Sa inteleg ca nu exista nici o baza legala prin care mama sa fie obligata sa treaca aceste antecontracte in contractul de vanzare?
Multumesc.
Buna ziua,
Mama mea in varsta de 80 de ani, vinde o proprietate,in urma careia isi cumpara 2 apartamente.
Precizez ca a obtinut certificat de la INML iar dupa aceasta a facut o procura pentru vanzare ,surorii mele .
Cumparatorul are dreptul sa cera si sa treaca in contractul final de de vanzare antecontractele facute de mama mea la cele 2 apartamente care nu au nici o legatura cu proprietatea mamei mele?
Daca exista o baza legala va rog sa ne comunicati.
Mama luni trebuie sa faca aceasta vanzare iar aceasta cerere mi se pare abuziva.
Multumesc.