avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate joldis

Activitate joldis

Discuție taxa mediu
Am TVM cervical handicap gradul I. Am o intrebare daca se poate. Am cumparat o masina are rampa in spate sa urc , are 5 locuri plus locul meu unde intru cu fotoliul rulant. Am citit pe net ca sunt scutit de taxa de poluare chiar daca masina nu e adaptata, acasta este adaptata pentru transport si este pe numele meu. O persoana a vorbit la registrul auto si mi-a zis ca trebuie sa platesc 50% din taxa de poluare la fisc ca nu e total adaptata ci numa 1 loc, restul is normale ( or gandi ca ma apuc sa fac taxi cu ea...orcum nu o pot conduce trebuie sa imi angajez si sofer la taxi :)) ) masina este pe numele meu este adaptata cu rampa sa pot urca si cu centuri...asa era adaptata din germania. intrebare ...este posibil asa ceva ? sa trebuiasca sa platesc jumatate din taxa de poluare ? abea mi-am permis masina...nici nu mi-am facut probleme de emisii si euro....acuma sa platesc si 1 mii euro pentru taxa aceea? am tot citit pe aici pe forum nam vazut asa ceva...poate stiti dvs. ceva. Multumesc mult si multa sanatate.