avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa mediu

Am TVM cervical handicap gradul I. Am o intrebare daca se poate. Am cumparat o masina are rampa in spate sa urc , are 5 locuri plus locul meu unde intru cu fotoliul rulant. Am citit pe net ca sunt scutit de taxa de poluare chiar daca masina nu e adaptata, acasta este adaptata pentru transport si este pe numele meu. O persoana a vorbit la registrul auto si mi-a zis ca trebuie sa platesc 50% din taxa de poluare la fisc ca nu e total adaptata ci numa 1 loc, restul is normale ( or gandi ca ma apuc sa fac taxi cu ea...orcum nu o pot conduce trebuie sa imi angajez si sofer la taxi :)) ) masina este pe numele meu este adaptata cu rampa sa pot urca si cu centuri...asa era adaptata din germania. intrebare ...este posibil asa ceva ? sa trebuiasca sa platesc jumatate din taxa de poluare ? abea mi-am permis masina...nici nu mi-am facut probleme de emisii si euro....acuma sa platesc si 1 mii euro pentru taxa aceea? am tot citit pe aici pe forum nam vazut asa ceva...poate stiti dvs. ceva. Multumesc mult si multa sanatate.

Alte discuții în legătură

Taxa poluare pentru masina cumparata inainte de 2012 Bogdan_Alex31 Bogdan_Alex31 Buna seara! In luna iunie anul acesta am achizitionat (prin contract de vanzare-cumparare) o masina din 1980, ce a fost prima data inmatriculata in 1995 si a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto uclaudiu uclaudiu Salutare. Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o ... (vezi toată discuția)
Proces taxa poluare Allexandraa Allexandraa In cazul unui proces castigat pentru taxa de poluare, masina se poate inmatricula pe alta persoana decat pe cea care a castigat procesul? (vezi toată discuția)