avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proces taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proces taxa poluare

In cazul unui proces castigat pentru taxa de poluare, masina se poate inmatricula pe alta persoana decat pe cea care a castigat procesul?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:11, 17 Noiembrie 2010
Dupa castigarea procesului privind restituirea taxei de poluare proprietarul o poate vinde cu contract de vanzare-cumparare.
Daca a avut loc un proces pentru restituirea taxei de poluare inseamna ca masina deja este inmatriculata pe numele persoanei care a platit taxa de poluare.
Masina nu este inmatriculata in Ro, urmeaza sa fie inmatriculata, iar procesul, normal, nu a fost pentru restituirea taxei de poluare
Atunci fie o vindeti acum si persoana care o cumpara si care o va inmatricula in Romania(va plati taxa de poluare) va avea si dreptul de a cere in instanta restituirea ei, fie o vindeti dupa ce o inmatriculati si platiti dv. taxa de poluare, si tot dv. veti avea dreptul de a cere in instanta taxa.
Ati avut un proces ptr inmatricularea fara plata taxei, castigat?Atunci trebuie sa o inmatriculati pe d-voastra si apoi o vindeti,ca cel care o cumpara sa nu mai plateasca taxa sau sa trebuiasca sa actioneze in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare scse scse Se mai poate cere inapoi taxa de poluare penru o masina recent adusa in tara si de obicei cat dureaza procesul? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)