gi-jane2 a scris:
Nu am vrut sa obtin "incredintarea copilului spre crestere" pentru ca repet pentru o dezvoltare mentala echilibrata are nevoie de ambii parinti.
nici nu ati fi putut, acum ambii parinti exercita autoritatea parinteasca.
Doresc sa am dreptul la 1 vizita a copilului per saptamana cu sau fara mama. (este dezicia ei daca vrea sa vina impreuna cu copilul)
aici nu prea inteleg, vreti sa mergeti in vizita si nu va accepta ? vreti sa o oblige instanta sa vina ea la dvs ca dvs sa puteti dormi ?
Vreti sa vina copilul sigur ? cam asa se intelege din paragraful citat..
veti lua impreuna hotararile in ce il priveste pe copil si va veti vizita copilul la locuinta sa , veti plati pensie si veti putea lua copilul in vizita la domiciliul dvs.
Destul de clar ce sustineti, in primul paragraf imi spuneti ca ambii parinti exercita autoritatea parinteasca.
Desi la protectia copilului mi se spune altceva. Mi se spune clar ca mama are dreptul detina controlul. (in alta formulare mai eleganta)
Da, doresc sa vina copilul la mine ca sa pot dormi, nu doresc sa vina singur, sa vina insotit de mama doar daca doreste..Bunica nu are dreptul de a vedea copilul? Cand am fost la primarie pentru ridicarea certificatului locuinta a fost stabilita la mine (comun acord). Acum la cheremul mamei trebuie sa mergem in afara bucurestului pentru al vizita? Desi programul nu ne permite!
Si daca tot am creierul deconnectat.. oare, ca in chirie la parinti locuiesc 2 prostituate, ca in acea locatie s-au intamplat si ajuns in instanta fapte precum talharie si tentativa de omor banuiesc ca ajuta la a cea imagine de "mama" pe care aici o sustineti cu tarie.
"veti lua impreuna hotararile in ce il priveste pe copil si va veti vizita copilul la locuinta sa , veti plati pensie si veti putea lua copilul in vizita la domiciliul dvs"
unde gasesc drepturile egale in ce a`ti insirat mai sus.. sau acum ambii parinti exercita autoritatea parinteasca !?