Si ultima intrebare (ar fi pentru prima data cand as fi fericit ca sunt inselat). Daca se descopera ca praful acela roz este intr-adevar o substanta ciudata interzisa, pot scapa fara dosar penal doar cu amenda? .. tin sa precizez ca atunci cand am deschis plicul parea foarte putin cantitativ, am mai citit ca si asta conteaza.
Nu stiam, de aceea pur si simplu am presupus. Dupa cum spuneam, am fost dus la sectie, am dat o declaratie dupa care mi-au dat drumul. Inteleg ca nu se dau "telefoane" drept premii dar cred ca stiti la ce ma refer cand intreb, sa ma astept la un "telefon"?
Sunt curios care este procedura standard? In cat timp or sa ma sune si cand ar fi mai bine sa consult un avocat? Sa astept sa vad daca ma suna? Sigur or sa ma sune?
Inteleg frustrarea dumneavoastra din cauza ca eram in necunostinta de cauza si imi asum si greseala (eram sub influenta alcoolului si am facut o greseala), dar raspunsul dumneavoastra nu m-a ajutat cu mult... nu dispun momentan de fondurile necesare sa imi angajez un avocat, fiind mijlocul lunii salariul il iau abia la sfarsit.
Am fost prins vineri seara de catre politisti civili cu un plic cumparat de pe lipscani de praf rozaliu, habar nu am ce era in el. Ulterior a venit o masina de jandarmerie care m-a dus la sectie pentru a da o declaratie. In declaratie am scris cam asa:
In jurul orei 02:00 eram in centru cand un tip m-a abordat daca vreau sa cumpar contracost sumei de 20 de lei un plic negru cu praf rozaliu. L-am luat mai mult din curiozitate fara sa stiu ce era in el. In momentul prinderii plicul era desfacut urmand sa il ingerez la fel mai mult din curiozitate. :sorry: - mentionez ca nu am apucat sa consum deloc din el iar plicul a ramas ca proba la declaratie.
Nu am antecedente penale si nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Nu stiu daca sa ma astept la un telefon sau nu. Ce sfaturi imi dati?