avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Activitate valenaru

Activitate valenaru

Răspuns la discuția Furt din Supermarket
Imi cer scuze ca adresez asa multe intrebari,daca sunt la prima abatere, se poate solutiona dosarul fara sa mai fiu chemat si sa primesc solutia ( amenda, sau....) ulterior?
Imi cer scuze ca adresez asa multe intrebari,daca sunt la prima abatere, se poate solutiona dosarul fara sa mai fiu chemat si sa primesc solutia ulterior?
Multumesc pentru raspuns d-nle avocat. Da prejudiciul a fost recuperat(produsele) si era in valoare de 5o lei. Ce inseamna redus?Sunt la prima abatere,nu am mai avut probleme cu politia, justitia, de nici un fel.
Nu stiu unde sa ma adresez in legatura cu impacarea !!!Magazinul face parte dintr-un lant de supermarketuri care probabil au sediul central in Bucuresti. Cat despre Sefa care nu vrea sa fie parte cicila , nu vrea sa fie audiata, se poate inainta dosarul???
Am fost prins la furat intr-un supermarket si odata venita politia, a cerut datele mele,ale paznicului si ale sefei de tura. Sefa de tura a spus ca ea da datele dar nu vrea sa fie audiata si NU VREA SA FIE PARTE CIVILA, ca nu se va prezenta la chemarile politiei. Ce inseamna asta?