avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate test13

Activitate test13

Buna ziua,
Asociatie de proprietari cu 160 de apartamente.
Cum poate fi convocata adunarea generala daca presedintele nu o face in termenul legal?
Multumesc!
Sunt interesat de acelasi subiect si va rog sa ma scuzat idaca sunt eu mai "incet" dar din raspuns nu am inteles daca sumele/unitatle acumulate la pilonul 2 cresc sau nu pe perioada ccc.

Multumesc!
Bebe e pe drum (estimare nastere 15 August)
Compania la care lucrez e in faliment, cel mai probabil urmand ca in cursul lunilor Aprilie sau Mai sa se cam termine activitatea de lichidare pe care inca o mai avem acum.
Avand in vedere cele de mai sus, in urma unei discutii cu viitoarea mamica am convenit ca ar fi mai avantajos pt. noi din punct de vedere financiar daca as putea sa solicit eu concediu de ingrijire copil de la stat iar ea sa isi urmeze actualul job imediat dupa perioada de 42 de zile considerata perioada de lauzie.
Pe actuala lege, intrebarea este: daca la data nasterii copilului nu am job, pot sa solicit indemnizatia de ingrijire copil pe baza salariului din ultimele 12 luni lucrate sau se vor considera ultimele 12 luni calendaristice?
Pe un proiect discutat in parlament saptamana trecuta se pune problema eliminarii plafonului de 3.400 lei (ceea ce ar fi si mai avantajos pentru noi) si luarea in considerare a [citez] „veniturior nete realizate ultimele 12 luni din ultimii 2 ani”; formularea e ambigiua de aceea intreb daca e vorba despre ultimele 12 luni lucrate in ultimii doi ani?