Asta mi se pare o abordare cu sanse mai mari de reusita pentru mine. Presupunand ca reiese de aici o diferenta de pret, unde as putea contesta estimarea lor initiala de 1mil...tot la judecatorie:( ?
Chiar si impartit la 10 ani tot nu se face nici o economie pentru ca avem aproximativ 4 luni de iarna deci cei 800 ron platiti pentru intregul an reprezinta 200 ron/luna de iarna.Eu sunt convins ca aceasta anvelopare minunata nu imi va scadea 200 ron din pretul caldurii platite.Daca ar fi sa ma raportez strict la factura mea de caldura care nu depaseste mai niciodata 200 ron ar insemna ca in urmatorii 10 ani, pt a face o economie, fie anveloparea imi va reduce cu 100% costurile, fie voi plati dublu.
Deci doar pentru ca imi permit 66 ron/luna , trebuie sa accept si sa incurajez o evidenta hotie?Vi se pare justificat devizul de 1 milion EURO pentru nveloparea unui bloc cu aprox 80 de apartamente?
As vrea totusi sa revenim la motivul pentru care am initiat acest thread si anume daca este legala o astfel de decizie in care o majoritate neplatitoare decide pentru toti locatarii si spun asta pentru ca 90% dintre votantii hotararii sunt scutiti de la plata.
Multumesc pentru raspuns dar as vrea sa aflu, mai exact, daca o astfel de hotarare poate fi contestata cu ceva sanse si daca singura posibilitate este la judecatorie.
P.S : Cele 45 de zile au fost respinse ca neconstitutionale
In cadrul adunarii generale s-a votat acceptare oferetei primariei de sector in privinat anveloparii blocului.
Problema este ca pentru un bloc cu 80 de apartamente costul lucrarii estimat de primarie este de aproximativ 1 milion de EURO, suma din care asociatia va plati 20% ceea ce rezulta in plata unor sume intre 8000 si 12000 RON / apartament.
O alta problema este ca majoritatea celor care au votat se incadreaza la gratuitatea lucrarii(venituri <1700 ron/membru) , numarul platitorilor fiind foarte mic.
Intrebarea mea este daca o astfel de hotarare care ma obliga pe mine sa platesc o suma de aproximativ 12000 ron este considerata legala.Este o astfel de hotarare care afecteaza bugetul unei familii legala?