avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate amzastefan

Activitate amzastefan

Buna ziua,
Am un telefon achizitionat online care s-a defectat la 5 luni de la achizitie. Am fost cu el in service-ul care se ocupa de garantie si l-am depus la sediu pe data de 23.02.2016. Pe data de 10.03.2016 primesc un mesaj cum ca produsul a fost remediat cu statusul REPARAT si ca poate fi ridicat de la sediu, de unde l-am depus.
Eu am calculat cele 15 zile incepand cu data de 24.02 nu cu data de 23.02 pentru ca l-am depus seara si m-am gandit ca nu au cum sa se ocupe de el atunci. Deci de pe 24.02 si pana pe 10.03 cand m-au anuntat ca este gata, sunt 16 zile, Asta fara sa calculez si ziua de 23.02 cand l-am predat in service.

Am vorbit cu dumnealor si le-am explicat ca sunt nemultumit ca termenul a fost depasit si conform legii trebuie sa mi-l inlocuiasca cu un produs nou, dar m-au aburit cu niste calcule cum ca termenele se calculeaza altfel onform legii si ca ma asteapta sa-l ridic. Le-am spus ca le fac sesizare la ANPC si tot degeaba!
Intrebarea mea este, cate zile a stat produsul in service daca eu l-am depus pe data de 23.02 si am fost anuntat ca este gata pe data de 10.03 ?