avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de 15 zile pentru solutionarea garantiei!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de 15 zile pentru solutionarea garantiei!

Buna ziua,
Am un telefon achizitionat online care s-a defectat la 5 luni de la achizitie. Am fost cu el in service-ul care se ocupa de garantie si l-am depus la sediu pe data de 23.02.2016. Pe data de 10.03.2016 primesc un mesaj cum ca produsul a fost remediat cu statusul REPARAT si ca poate fi ridicat de la sediu, de unde l-am depus.
Eu am calculat cele 15 zile incepand cu data de 24.02 nu cu data de 23.02 pentru ca l-am depus seara si m-am gandit ca nu au cum sa se ocupe de el atunci. Deci de pe 24.02 si pana pe 10.03 cand m-au anuntat ca este gata, sunt 16 zile, Asta fara sa calculez si ziua de 23.02 cand l-am predat in service.

Am vorbit cu dumnealor si le-am explicat ca sunt nemultumit ca termenul a fost depasit si conform legii trebuie sa mi-l inlocuiasca cu un produs nou, dar m-au aburit cu niste calcule cum ca termenele se calculeaza altfel onform legii si ca ma asteapta sa-l ridic. Le-am spus ca le fac sesizare la ANPC si tot degeaba!
Intrebarea mea este, cate zile a stat produsul in service daca eu l-am depus pe data de 23.02 si am fost anuntat ca este gata pe data de 10.03 ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2016
amzastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: amzastefan , utilizator 15:23, 16 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate înlocui un telefon în garanție? ducman ducman Am achiziționat prin prelungire abonamentuziasm rds 2 tell.ununa în sa stricat bateria.la.-Mulțumesc dus în Servus depanero și după 7 zile a zis sa vin ... (vezi toată discuția)
Laptop defect altex, refuza reparația Viviana22. Viviana22. Buna, acum un an jumătate am cumpărat un laptop de la altex. Acesta avea un defect la difuzoare ceea ce nu mi-a fost vizibil în perioada de retur (14 zile) ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata un comerciant care nu respecta clauzele garantiei Andrei Draghiceanu Andrei Draghiceanu As dori sa dau in judecata un comerciant pentru ca mi-a vandut un produs defect in luna octombrie a anului trecut. Am trimis produsul in service la garantie de ... (vezi toată discuția)