Actualmente ocup un post cu studii SSD, subinginer. Am terminat in acest an completarea studiilor si in institutia in care lucrez mi se propune o promovare pentru un post cu studii S, inginer.
Va rog sa-mi spuneti care v-a fi remuneratia pe care o pot primi, conform legislatiei in vigoare, daca ca si subinginer sunt incadrat la gradul I si gradatia 5, iar pentru postul cu studii S voi fi incadrat la gradul II si gradatia 5. Dar, daca in institutie mai exista un inginer ca si formatiune profesionala, doar ca ocupa functia de sef serviciu si are indemnizatie de conducere. Adica, care varianta de calcul al salariului este corecta cea rezultata din faptul ca nu mai exista un inginer in plata sau cea in care se poate lua in calcul existenta unui inginer dar care are indemnizatie de conducre, iar salariul lui de baza poate fi folosit la calculul remuneratiei ce mi se cuvine. Cum este corect ? Va rog respectuos sa ma lamuriti.
Va multumesc!
Asa cum spuneam si in contextul unei intrebari anterioare, imi desfasor activitatea intr-o institutie publica. Actualmente ocup un post cu studii SSD, subinginer. Am terminat in acest an completarea studiilor si in institutia in care lucrez mi se propune o promovare pentru un post cu studii S, inginer.
Va rog sa-mi spuneti care v-a fi remuneratia pe care o pot primi, conform legislatiei in vigoare, daca ca si subinginer sunt incadrat la gradul I si gradatia 5, iar pentru postul cu studii S voi fi incadrat la gradul II si gradatia 5. Dar, daca in institutie mai exista un inginer ca si formatiune profesionala, doar ca ocupa functia de sef serviciu si are indemnizatie de conducere. Adica, care varianta de calcul al salariului este corecta cea rezultata din faptul ca nu mai exista un inginer in plata sau cea in care se poate lua in calcul existenta unui inginer dar care are indemnizatie de conducre, iar salariul lui de baza poate fi folosit la calculul remuneratiei ce mi se cuvine. Cum este corect ? Va rog respectuos sa ma lamuriti.
Va multumesc!
Ma aflu in situatia de a ocupa sub forma de interimat un post de conducere intr-o institutie publica.
Pregatirea profesionala detinuta in prezent este cu studii ssd, dar din iulie 2015 m-am inscris si am fost acceptat la completare de studii intr-o universitate de stat conform legii, perioada necesara si suficienta pentru cazul meu fiind de 2 ani.
Am primit o decizie a managerului in octombrie 2012 pentru aceasta functie interimara.
Conform L 284/2010 cu completarile si modificarile ulterioare, art. 15, va rog sa-mi explicati de la ce data curge termenul de 5 ani in care trebuie completate studiile, de la publicarea legii in ianuarie 2011 sau de la data numirii in functia interimara respectiva.
Mentionez in mod suplimentar ca la data aparitiei legii sus mentionate nu detineam functie de conducere.
Va multumesc.