avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate semplicementeemma

Activitate semplicementeemma

Discuție hartuire morala
buna ziua,am si eu o problema si as avea nevoie de ajutor de specialitate...sunt angajata la un restaurant ca ospatara de 1 luna si jumatate..am intampinat inca de la inceput dificultati cu colegele..2 ajutoare de bucatar si o ospatara...lucrau acolo de 15 respectiv 24 de ani ...una dintre ajutoare facuse pe ospatara in perioadele in care nu era a doua ospatara si spera sa ramana ospatara intrucat cand s-au dat anunturile de angajare se cauta si ajutor de bucatar...daca gaseau inainte alt ajutor de bucatar ea ramanea ospatara...cum soarta a facut sa apar eu ospatara ea a trebuit sa reintre in bucatarie si va dati seama ce cosmar m-au facut sa trec cele 3 fiind colege si prietene de atata timp...ele trebuiau sa ma invete lucrurile pe acolo si au facut-o in cel mai umilitor mod cu putinta sa-mi faca viata amara...sotii sefi oameni de rand ajunsi se comportau urat..iti raspunde-au din f..d la orice intrebai...nimic din ce faceai nu era bine....dupa aceasta luna si jumatate au inceput sa se comporte din ce in ce mai rau..ma intorceam acasa plangand ..nu imi venea sa cred si nu intelegeam de ce....cand ma hotarasem sa imi dau demisia m-am gandit sa-mi arunc o privire pe anunturile de munca si gasesc anuntul lor..cautau ospatara...fara sa imi spuna nimic...comportamentul sefului vrea sa ma forteze sa renunt eu..asta era..nu am avut doua zile libere consecutive...si munceam in weekend...ce pot face nu as vrea sa ii las pe ticalosii astia sa scape asa usor...multumesc