avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire morala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire morala

buna ziua,am si eu o problema si as avea nevoie de ajutor de specialitate...sunt angajata la un restaurant ca ospatara de 1 luna si jumatate..am intampinat inca de la inceput dificultati cu colegele..2 ajutoare de bucatar si o ospatara...lucrau acolo de 15 respectiv 24 de ani ...una dintre ajutoare facuse pe ospatara in perioadele in care nu era a doua ospatara si spera sa ramana ospatara intrucat cand s-au dat anunturile de angajare se cauta si ajutor de bucatar...daca gaseau inainte alt ajutor de bucatar ea ramanea ospatara...cum soarta a facut sa apar eu ospatara ea a trebuit sa reintre in bucatarie si va dati seama ce cosmar m-au facut sa trec cele 3 fiind colege si prietene de atata timp...ele trebuiau sa ma invete lucrurile pe acolo si au facut-o in cel mai umilitor mod cu putinta sa-mi faca viata amara...sotii sefi oameni de rand ajunsi se comportau urat..iti raspunde-au din f..d la orice intrebai...nimic din ce faceai nu era bine....dupa aceasta luna si jumatate au inceput sa se comporte din ce in ce mai rau..ma intorceam acasa plangand ..nu imi venea sa cred si nu intelegeam de ce....cand ma hotarasem sa imi dau demisia m-am gandit sa-mi arunc o privire pe anunturile de munca si gasesc anuntul lor..cautau ospatara...fara sa imi spuna nimic...comportamentul sefului vrea sa ma forteze sa renunt eu..asta era..nu am avut doua zile libere consecutive...si munceam in weekend...ce pot face nu as vrea sa ii las pe ticalosii astia sa scape asa usor...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 18 Martie 2016
Orice angajator poate scoate la concurs oricate posturi doreste fara a anunta salariatii pe care ii are.

Cititi acest articol ca sa stiti cum va puteti apara de hartuire:
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Acuzati de furt de la locul de munca cu inregistrari video doar partiale.patronul nu a dat toata inregistrarea politiei ContSters377560 ContSters377560 suntem trei persoane acuzate de furt ! Dar in substanta se ascunde neplata salariilor ! Am lucrat ca bucatar intr-un restaurant din Brasov pana pe data de ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de muncă Catalina110 Catalina110 Bună ziua! Am întâmpinat următoarea situație la locul de muncă: pe data de 2 decembrie am anunțat la serviciu faptul că sunt însărcinată, după o ... (vezi toată discuția)