avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme și amenințări la muncă. Am soluții de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme și amenințări la muncă. Am soluții de stopare?

Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva timp eu am făcut repetate sesizări șefilor mari mai exact 1an, și ca drept răsplata șefii mei direcți au început sa razbune adica sa refuze sa fac schimbi.3 și ma obliga sa fac ce schimburi de tura doresc decat ei fără acordul meu in timp ce alți colegi făceau ce schimb doreau, sa refuze sa ma dezvolt profesional cerându-le și motivul refuzarii a fost ca nu sunt fata, tot timpul țipau la mine unu din șefi apropiindu-se de mine de fata mea la 2cm in fata colegilor dand o satisfacție unora și multe alte drepturi și la fiecare având dovezi,e-mailuri și înregistrări in momentele in care ma amenințau și îmi vorbeau urat/jignitor și ma umileau. Dansi m-au discriminat, hartuit, mi-au distrus dreptul la egalitate de sanse si de tratament, atitudine indiferenta, jignitoare, incalcarea demnitatii personale prin crearea de medii degradante, de intimidare, de umilire sau ofensatoare prin actiuni de discriminare. Ce sfaturi îmi dați?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 28 Octombrie 2017
Gasiti aici mai multe articole care vizeaza subiectul:
www.avocatnet.ro/t3180/hartu...
Puteti face o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la angajator in care sa prezentati la concret, toate aspectele. In mod normal, angajatorul trebuie sa dispuna o ancheta interna, sa fiti audiat(a) dvs. si colegi de la locul de munca, sa se stabileasca niste masuri.
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umilință loc de muncă Raluca Epifania Raluca Epifania De când am început activitatea în cadrul unei instituții bancare , din echipa din care fac parte , coordonatoarea echipei împreună cu șefa de echipa mă ... (vezi toată discuția)
Hartuire si jigniri la locul de munca smoothcoder smoothcoder Buna ziua. Sunt profesor la un liceu de stat si de ceva vreme un coleg de munca a facut o fixatie pentru mine, in sensul ca doreste sa-mi faca rau pe orice ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? ... elisabeta05 elisabeta05 Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? Atât din partea colegilor cât și a șefilor. Ce as putea să fac ? (vezi toată discuția)