avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Umilință Loc de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Umilință Loc de muncă

De când am început activitatea în cadrul unei instituții bancare , din echipa din care fac parte , coordonatoarea echipei împreună cu șefa de echipa mă șicanează și umilește. Cel mai grav este că la fiecare greșeală rad in fața colegilor și sunt obligata sa execut pedepse de grădiniță penibile , ceea ce nu este scris în fișa postului . Ce măsuri pot lua . Menționez că am discutat amiabil însă nu am ajuns la o înțelegere . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 23 Octombrie 2019
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

www.avocatnet.ro/t3180/hartu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire morala intr-o multinationala dorina voicu dorina voicu am fost hartuita timp de 8 ani de coordonatorul de punct de lucru,,mi-am dat demisia la zi ca nu am mai suportat si pe 1 noiembrie am plecat din tara . Ce ... (vezi toată discuția)
Hartuire gabisim gabisim Buna seara lucrez intro institutie de stat si programul de lucru e de la 7:00 -15:00 ! in situatia mea eu vin la ora 8:00 si plec la ora 15:00 . Avem un sef ... (vezi toată discuția)
Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)