avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire morala intr-o multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire morala intr-o multinationala

am fost hartuita timp de 8 ani de coordonatorul de punct de lucru,,mi-am dat demisia la zi ca nu am mai suportat si pe 1 noiembrie am plecat din tara .
Ce sfaturi juridice imi dati ?
Cel mai recent răspuns: dorina voicu , utilizator 15:24, 4 Februarie 2018
In prezent, mai puteti proba ceea ce sustineti in mesaj ?
da,am fosti colegi care datorita acestui fenomen au plecat din firma,
la doua saptamani dupa plecarea mea a fost angajat un coleg si datorita acestui fenomen a plecat si el pt ca se doreste sa fii prostr si sa nu spui nu unui sef,daca ai indraznit sa sa aduci argumente esti taaxat pana esti eliminat de echipa de oameni slabi si neprofesionisti.
Am coleg care a ramas datorita faptului ca este incarcat zilnic cu service-uri ,delegatii si ore suplimentare neplatite si rezista deoarece are o varsta si credit cu ipoteca pana in 2030
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...
multumesc si o duminica frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire morala la locul de munca yahoo22 yahoo22 Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai scurt. -Se da firma X companie companie mare si o echipa de cativa oameni in departamentul Y al firmei X. Toate bune ... (vezi toată discuția)
Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)
Presing pentru demisie pyconehd pyconehd Buna ziua,lucrez pentru o companie nationala de cablu si aplelez la forum pentru a gasi cateva sfaturi. De 6 luni se face abuz psihologic as putea spune din ... (vezi toată discuția)