Buna ziua,lucrez pentru o companie nationala de cablu si aplelez la forum pentru a gasi cateva sfaturi.
De 6 luni se face abuz psihologic as putea spune din cauza faptului ca nu reusesc sa ating 100% din targetul pus.Primesc e-mailuri cu amenintari aproape zilnic ca o sa recurga la represalii si cu atentionarea de a-mi da demisia de pe acest post care il ocup.Acum vreo 2 luni am facut o plangere la o firma de outsourcing care se ocupa de abuzuri si conflicte care stipuleaza pe pagina lor web ca datele sunt confidentiale,dar stupoare ca seful meu direct ce care vorbesc in cauza a aflat,cum? nu stiu nici eu,dar a inceput represalii si mai urate cu e-mailuri cu toti colegii mei de departament in CC ca am ,,sunat la linia verde" -(,,Are rost sa precizez ca .......... este din nou ultimul din tara? Dar faptul ca este nemultumit permanent? Am comunicat conducerii faptul ca a sunat la “telefonul verde” precum si faptul ca are permanente nemultumiri. Cazul se analizeaza, inclusiv oportunitatea de a mai avea coordonator in zona respectiva.")
si sa va dau si alte exemple:,,Eu nu am nevoie in echipa ......... de “performeri” ca tine. ".Acum 3 saptamani departamentul meu era vorba sa se desparta in doua si ma sunat sa-mi zica ca trec pe celalalt dep. si o sa vina un manager sa-mi arate ce am de facut.A venit managerul,am vazut ce am de facut am facut vizite la locatii si comunicat ca o sa preiau eu acel post,am adunat date si ma trezesc dupa o saptamana cu acest mesaj:,,Ai impresia ca vei merge pe .......? Ca sa te lamuresti informeaza-te la noul Manager ....... si apoi mai povestim".
Acestea sunt doar o parte din acele represalii de care vorbesc.
Imi puteti da vreun sfat?