avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Presing pentru demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Presing pentru demisie

Buna ziua,lucrez pentru o companie nationala de cablu si aplelez la forum pentru a gasi cateva sfaturi.
De 6 luni se face abuz psihologic as putea spune din cauza faptului ca nu reusesc sa ating 100% din targetul pus.Primesc e-mailuri cu amenintari aproape zilnic ca o sa recurga la represalii si cu atentionarea de a-mi da demisia de pe acest post care il ocup.Acum vreo 2 luni am facut o plangere la o firma de outsourcing care se ocupa de abuzuri si conflicte care stipuleaza pe pagina lor web ca datele sunt confidentiale,dar stupoare ca seful meu direct ce care vorbesc in cauza a aflat,cum? nu stiu nici eu,dar a inceput represalii si mai urate cu e-mailuri cu toti colegii mei de departament in CC ca am ,,sunat la linia verde" -(,,Are rost sa precizez ca .......... este din nou ultimul din tara? Dar faptul ca este nemultumit permanent? Am comunicat conducerii faptul ca a sunat la “telefonul verde” precum si faptul ca are permanente nemultumiri. Cazul se analizeaza, inclusiv oportunitatea de a mai avea coordonator in zona respectiva.")
si sa va dau si alte exemple:,,Eu nu am nevoie in echipa ......... de “performeri” ca tine. ".Acum 3 saptamani departamentul meu era vorba sa se desparta in doua si ma sunat sa-mi zica ca trec pe celalalt dep. si o sa vina un manager sa-mi arate ce am de facut.A venit managerul,am vazut ce am de facut am facut vizite la locatii si comunicat ca o sa preiau eu acel post,am adunat date si ma trezesc dupa o saptamana cu acest mesaj:,,Ai impresia ca vei merge pe .......? Ca sa te lamuresti informeaza-te la noul Manager ....... si apoi mai povestim".
Acestea sunt doar o parte din acele represalii de care vorbesc.
Imi puteti da vreun sfat?
Cel mai recent răspuns: pyconehd , utilizator 12:40, 7 Mai 2009
Dati-l in judecata pentru hartuire la locul de munca.
Deci nu pot rezolva decat daca il dau in judecata?Sau exista si diferite articole din codul muncii care sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telefonie fara acordul meu fostAbonatOrange fostAbonatOrange buna ziua. am incercat sa rezolv o problema, cu calm, dar vad ca nu e poate. Acum doi ani mi-am facut un abonament la internet la o firma in urma caruia am ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca. Cosmyn82 Cosmyn82 As vrea sa stiu si eu daca pot solicita daune morale in instanta pentru hartuirea morala la locul de munca. Mentionez ca sunt acte si gesturi facute de 2 ... (vezi toată discuția)
Concurs angajare Budwizzard Budwizzard Buna ziua! In cadrul întreprinderii unde eu lucrez,s-a eliberat un post in departamentul calitate. Postul a fost scos la concurs unde ne-am înscris 5 ... (vezi toată discuția)