HR-ul adica departamentul de resurse umane nu conduce entitatea angajatoare. Compania este multinationala germana . Isi are sediu si in Romania si in alte tari.
Peste cea mai mare organizatie de conducere exista o ierarhie mare de manageri si persoane cu functie de conducere.
Dar la faza cu trimiterea mailurilor batjocoritoare de pe calculator neblocat m-ar putea invinovati ei ca eu nu respect politica de securitate si confidentialitate. Eu asa nu mi-am lasat laptopul neblocat in public ci doar in interiorul companiei. Plus de asta niciun om nu e perfect in sensul ca se poate intampla sa fie sunat din sectie, sa fie focusat pe problema cu care a fost sunat si sa nu se mai gandeasca la laptop. Eu asta o vad din punctul meu de vedere hartuire pentru ca angajatului i s-a creat o stare de temere cu aceasta supraveghere si el nu a avut o intentie raufacatoare sa aduca o neplacere a companiei.
Iar in legatura cu deranjatul cu vocea mea , se mai poate intampla ca o problema sa fie mai complexa , nu ca ar fi vorba de vreo cearta ceva .Din punctul meu de vedere mi se pare sicanare sa fie excaladata la HR pentru ca in general la un astfel departament ,se excaladeaza mai degraba fapte de natura penala: violenta fizica, verbala, hartuire sexuala, stare de ebrietate la locul de munca.
Cornel Vasile a scris:
Sa intelegem ca HR conduce entitatea angajatoare? Nu exista altcineva superior?