avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recomandare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recomandare

Imi puteti recomanda un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt hartuire morala la locul de munca? As dori o persoana care a avut dosare de acest gen.
Cel mai recent răspuns: raisa-gabriela , utilizator 10:14, 29 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va simtiti hartuita trebuie sa si puteti dovedi abuzul moral la care sunteti supusa . Trebuie sa aveti dovezi scrise (inclusiv e-mailurile si sms-urile), ori inregistrarile video,inregistrari audio, fotografii, martori etc.
Avand la dispozitie aceste dovezi, va puteti sesiza Inspectia Muncii sau Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

In cazul hartuirii sexuale (considerata o infractiune conform Codului Penal), victima se poate adresa direct instantelor judecatoresti si organelor de urmarire penala.

Daca hartuirea la locul de munca a fost dovedita, angajatul poate cere despagubiri in instanta .

Pe forum nu se fac recomandari de avocati. Puteti alege dvs din lista consultantilor -avocati inscrisi pe acest site :
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

Cautati in tabloul avocatilor aflat pe site-ul Uniunii Naţionale a Barourilor din România :
[ link extern ]
ok. Scuze si multumesc. Nu am stiut unde pot gasi avocati care sa fi avut spete de acest gen
Am facut plangere la CNCD in 7 februarie 2018 si nu am primit raspuns nici acum. Dar de atunci pt ca am sesizat conducerea institutiei problema, eu am primit 2 evaluari proaste, 2 comisii de disciplina , desfiintarea postului meu de la resurse umane si mutare mea la reorganizare cu marire de schema de personal fara a fi notificata, suplimentarea cu alte doua posturi la resurse umane si multe altele. Desi am contestat in instanta evaluarea, sanctionarea , pe care le-am castigat,totusi institutia si persoana pe care am reclamat-o , face abuzuri in continuare. Deci...nu mai stiu incotro sa ma indrept....
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
raisa-gabriela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de functie dora_il dora_il hartuire morala si comportament preferential ,luare de atributii (vezi toată discuția)
Despre hartuirea morala la locul de munca albu_ionel2002 albu_ionel2002 Buna ziua Doresc sa stiu despre hartuirea morala la locul e munca cum putem sa punem capat ... (vezi toată discuția)
Îmi puteți recomanda un avocat pentru un caz de hărțuire ... valdia valdia Îmi puteți recomanda un avocat pentru un caz de hărțuire la locul de muncă? În concret, este vorba de fapte de la folosirea unei porecle pentru ... (vezi toată discuția)