avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va salut! Lucrez intr-o companie multinationala dar cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va salut! Lucrez intr-o companie multinationala dar cu nr de ...

Va salut! Lucrez intr-o companie multinationala dar cu nr de personal TESA relativ mic. Inca de la angajare mi s-a atras atentia de colegi sa am grija cu doamna X pentru ca desi ea este doar manager de departament, in realitate se pare ca aceasta conduce firma.

In ultima vreme, punand intrebari pertinente cu privire la nerespectarea procedurilor de lucru, doamna X m-a luat la ochi si ma sapa pe unde apuca. Prin diverse sedinte raspandeste zvonuri false despre mine, ma preseaza sa fac diferite sarcini desi nu imi este superior direct, trimite mailuri la sfarsitul zilei catre mine si superiorul direct cum ca nu am facut anumite activitati desi le indeplinisem punand astfel un stres continuu pe mine, imi afecteaza KPI pentru care sunt direct responsabil si voi fi evaluat la sfarsit de an, nu imi raspunde la emailuri atunci cand solicit o clarificare,etc.

Toate aceste fapte mi-au cauzat insomnii, stari de neliniste, am inceput sa urmez o consiliere psihologica si in final sa ii fac si referat de cercetare disciplinara.

Am fost invitat la HR alaturi de directorul fabricii, managerul direct si o doamna jurista pentru discutii. Sunt anumite aspecte de care ar trebui sa tin cont in discutia care va urma? M-au rugat sa ma si gandesc ce anume solicit prin referatul pe care l-am facut si care a fost incadrat la hartuire morala. Ma gandesc sa o dau in judecata si pe persoana fizica.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Hartuire morala la locul de munca. Cosmyn82 Cosmyn82 As vrea sa stiu si eu daca pot solicita daune morale in instanta pentru hartuirea morala la locul de munca. Mentionez ca sunt acte si gesturi facute de 2 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie facuta de o colega MonaFlu MonaFlu Reclamatie facuta de o colega**** Buna, Astazi am avut o intrevedere cu managerul de la HR si cu una dintre Junior HR. In aceasta sedinta mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. sunt fost angajat ... ZidanGhepard ZidanGhepard Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt fost angajat la o agentie de marketing. Am fost angajat timp de 1 an cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)