avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire

Buna seara lucrez intro institutie de stat si programul de lucru e de la 7:00 -15:00 !
in situatia mea eu vin la ora 8:00 si plec la ora 15:00 .
Avem un sef Sub inginer care vine la 7:20 si pleaca la ora 13:45 .Programul fiind de la 7-15.
Ceia ce ma deranjeaza si mi se impune sai spun dumnealui (sai trimit SMS sau sal Sun ) s-ai spun cind am ajuns in institutie,la care eu sunt trecut in registrul de intrari-esiri cind Intru si cind plec din institutie,la el nu se tine contul ca dumnealui intra pe alta poarta la care nu e inregistrat cum sunt eu.
Dupa pararea mea aceasta persoana doreste asi impune un punct de a abuza , in vederea (Functiei) pe care o detine sa il (Sun-SMS) in fiecare dimineata cind am ajuns la serviciu,eu oprindima la poarta cu colegi sa (10-30) de minute sa mai discutam.
Intrebare este :
La pretentiile si gesturile si la comportamentul care are acesta nu duce la Hartuire Psihologica la lucul de munca
Cum pot proceda si ce cai legale am ca sa-l fac pe acest domn sa inteleaga ca nu e bine cei-a ce face.
Eu imi respect programul la care am ajuns la o intelegere cu institutia (8-15) si cite odata mai mult dupa ora 15.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
gabisim, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabisim , utilizator 11:32, 25 Februarie 2019
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

www.avocatnet.ro/t3180/hartu...
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc domnule Cornel pentru răspunsul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de munca fisa postului casiera casiera Eu lucrez la RATB casiera si in fisa postului scrie urmatoarele :\"Zilnic la inceputul programului se prezinta la casieria de care este arondat pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat constant de administrator, ce pot face sa imi mentin locul de munca? luci2378 luci2378 Ce pot sa fac atunci cand sunt amenintat constant si hartuit, abuzat verbal de catre administratorul firmei la care lucrez cu contract de munca pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Program lucru padre padre Lucrez la o firma care transporta pacienți și trebuie aduși de la o distanta de 100 _150 km depărtare fata de clinica unde fac tratamentul. Pentru a ma ... (vezi toată discuția)