Buna seara lucrez intro institutie de stat si programul de lucru e de la 7:00 -15:00 !
in situatia mea eu vin la ora 8:00 si plec la ora 15:00 .
Avem un sef Sub inginer care vine la 7:20 si pleaca la ora 13:45 .Programul fiind de la 7-15.
Ceia ce ma deranjeaza si mi se impune sai spun dumnealui (sai trimit SMS sau sal Sun ) s-ai spun cind am ajuns in institutie,la care eu sunt trecut in registrul de intrari-esiri cind Intru si cind plec din institutie,la el nu se tine contul ca dumnealui intra pe alta poarta la care nu e inregistrat cum sunt eu.
Dupa pararea mea aceasta persoana doreste asi impune un punct de a abuza , in vederea (Functiei) pe care o detine sa il (Sun-SMS) in fiecare dimineata cind am ajuns la serviciu,eu oprindima la poarta cu colegi sa (10-30) de minute sa mai discutam.
Intrebare este :
La pretentiile si gesturile si la comportamentul care are acesta nu duce la Hartuire Psihologica la lucul de munca
Cum pot proceda si ce cai legale am ca sa-l fac pe acest domn sa inteleaga ca nu e bine cei-a ce face.
Eu imi respect programul la care am ajuns la o intelegere cu institutia (8-15) si cite odata mai mult dupa ora 15.
Program lucru
padre
Lucrez la o firma care transporta pacienți și trebuie aduși de la o distanta de 100 _150 km depărtare fata de clinica unde fac tratamentul. Pentru a ma ... (vezi toată discuția)