Ce pot sa fac atunci cand sunt amenintat constant si hartuit, abuzat verbal de catre administratorul firmei la care lucrez cu contract de munca pe o perioada nedeterminata, 8 ore / zi. Sunt amenintat ca daca nu lucrez mai repede voi fi concediat, dar atunci cand am solicitat sa mi se precizeze in scris termene limita de executie ale lucrarilor efectuate sunt refuzat, si mereu mi se impune sa lucrez mai mult si mai repede, in speranta ca fie ma voi infuria si voi fi concediat cu litera i, fie ma voi satura si voi fi fortat sa demisionez pentru ca asa vrea administratorul. Mentionez ca lucrez in contabilitate primara iar administratorul este contabil economist intr-o firma diferita, contabitatea fiind externalizata. Am un copil iar sotia e in CIC in primul an. Mai am concediu de odihna ne-efectuat. Sunt platit cu minimul pe economie. Am aceasta problema fizica si mintala ca nu realizez sarcinile primite la fel rapid ca altii inca din copilarie, apoi la liceu, apoi si in treburile gospodaresti, desi sunt licentiat in matematica-informatica, am un curs de contabilitate primara luat cu brio si cunosc bine limba engleza. Sunt angajat pe postul de contabil primar dar fac munca de secretariat in principal, facturez, raspund la corespondenta, intocmesc pontajul, tin evidenta amenzilor si a parcului auto, si altele. Uneori lucrez peste program, iar pentru aceasta nu sunt platit suplimentar. Ce imi sugerati, cum pot sa ma apar din punct de vedere legal?