avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de munca fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de munca fisa postului

Eu lucrez la RATB casiera si in fisa postului scrie urmatoarele :"Zilnic la inceputul programului se prezinta la casieria de care este arondat pentru a-si prelua marfurile; la sch.1 prezenta la casierie este la ora 5:30 pentru inceperea programului si la ora 13:30 pentru inchiderea programului ,la sch.2 prezenta la casierie este la ora 12:30 si la ora 20:30 la casierie pentru inchiderea programului."Imi cer scuze dar nu stiu cum sa formulez intrbarea ca sa ma intelegeti. Noi in fiecare dimineata trbuie sa mergem la casierie sa ne luam marfa si apoi plecam la tonete pe care trebuie sa le deschidem la ora 6:00 si la ora 13:00se face inchidera sch 1 ,la sch 2 plecam de acasa devreme ca sa ajungem la casierie la ora 12:20 sa ne luam marfa si sa ne ducem la tonete pentru sch 2 si incepem lucrul la ora 13:00 seara suntem obligate sa inchidem la ora 20:30 ca altfel ne pune sa dam declaratie si ne sperie ca ne dau afara din serviciu ca la poarta ratb-ului asteapta altii si noi facem mai mult de 8 ore pe zii si nu ne plateste nimeni eu nu intelg de ce cand este un singur schimb se deschid tonetele de la ora 7 00 -14 00 deci sunt 7 ore plus o jumatate de ora dimineata cand trebuie sa fim la ora 6 30 la casieria de unde ne luam marfa si ojumatate de ora cind inchidem si plecam sa predam marfa ,adica 14 30 la casierie .Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine de ce la sch. 2 trebuie sa lucram 8 ore jumatate si asa nu avem conditii ne facem nevoile in sticla si trmuram de frica pina ajungem la caserie sa predam marfa ca sunt atatia hoti . Va multumesc si va rog sa-mi raspundeti .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:26, 9 Mai 2009
1. Daca e asa cum spuneti dvs. inseamna ca se compenseaza timpul de lucru la sch.II cu cel de la sch.I.
2. Mi se pare mai grav ca nu vi se asigura conditii sociale si de paza a valorilor. Pentru asta ar trebui sa vorbiti cu sindicatul din RATB sau (pentru neasigurarea pazei) sa faceti o sesizare la Politie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 4 ore bună ziua, sunt pensionat de boală, ... neanae neanae Program de lucru 4 ore Bună ziua, Sunt pensionat de boală, handicap de gradul 3. Lucrez la o firmă de telecomunicații, programul de lucru fiind de 4 ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta emillius emillius Buna ziua, Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 ... bogdan912 bogdan912 Buna ziua, Programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 de luni pana vineri. In doua zile trebuie sa plec in delegatie din Bucuresti la Timisoara. ... (vezi toată discuția)