Bună ziua,
Sunt pensionat de boală, handicap de gradul 3.
Lucrez la o firmă de telecomunicații, programul de lucru fiind de 4 ore. Execut muncă de teren.
Dimineața la ora 8:00, sunt la sediul firmei gata să plec în teren. Șeful meu îmi spune că la ora 12:00 trebuie să plec din teren și să ajung la sediul firmei in jur de ora 13:00, câteodată și mai târziu, ținând cont de faptul că zona mea de lucru este în tot județul Prahova. Este corect să îmi închei programul de lucru la ora 12:00, din sediul firmei, de unde mi-am inceput activitatea?
Daca aveti munca de teren, nu este obligatoiru sa va intoarceti la sediul firmei pentru a va incheia programul zilnic. intrucat acest lucru poate depasi numarul de ore de munca.
Este bine sa verificati detaliile privind munca de teren (fie in contractul de munca, fie in fisa postului, fie in regulamentul intern, sau asemenea). Probabil ca mai sunt si alti angajati care au munca de teren. Verificati cum procedeaza si ei.
O alta idee ar fi sa terminati munca efectiva pe teren mai repede astfel incat sa ajungeti la sediu la ora 12, cand se termina programul dvs.
Condica de prezenta
emillius
Buna ziua,
Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)