Am platit toata suma ramasa, si stiti ce s-a intamplat? Executorul mi-a cerut un numar de cont in care sa-mi puna suma incasata in plus. Explicatia a fost ca s-au facut ceva incurcaturi si intradevar mi sa incasat in plus.
Buna seara, va interpelez intr-o chestiune de executare silita si va rog daca puteti sa imi dati un raspuns. Sunt in procedura de executare silita (poprire pe salariu), am platit inainte de poprire o suma de bani, dupa poprire am platit 2 luni feb. si mart. apoi am platit azi suma integral. Executorul mi-a spus ca suma de plata variaza de la zi la zi deoarece IFN-ul la care am avut credit mai socoteste penalitati, comisioane si dobanzi. Am sunat la IFN si nimeni nici de la relatii clienti si nici juridic nu a putut sa-mi dea un raspuns la faptul daca se mai pun penalitati la executarea silita, si sa vorbesc cu executorul. Dansul a spus ca IFN-ul este cel care pune zilnic suma de plata totala. Eu din socotelile mele cred ca am platit in plus aproximativ 550 ron. Intrbarea mea este, e legel ca la executare silita sa se mai puna penalitati, comisioane, dobanzi in plus la suma initiala de plata? Ca sa zic am de plata 5000 ron si cand sa platesc integral sa-mi spuna ca de fapt e 5500? E legal? Va multumesc!!!