avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Dragne

Activitate Dragne

Ati dat un raspuns bazat pe multe presupuneri.
Va multumesc, oricum!
Buna ziua.
Speta este urmatoarea. In 2008 am achizitionat un apartament impreuna cu prietenul meu pentru care am incheiat un credit ipecar la banca la care eram angajata.
El a participat cu 12000 eur avans, materiale constructie pentru renovare (nu stiu valoarea), mana de lucru si a platit jumatate din rate din 2012 si pana in prezent. Eu am participat cu aprox. 2500 eur la avans si 5000 eur pt acte, imbunatatiri in apartament (accesoriile bunului imobil), taxa tranzactie, notar, precontract si 11000 eur platiti la rate. De mentinat si faptul ca in perioada 2008 - 2013 cat am fost angajata, am beneficiat de conditii preferentiale de creditare, rata fiind redusa la jumatate decat in mod clasic.
Mi-am dat demisia din banca tot din cauza fostului sot intrucat nu a vrut sa isi mai plateasca jumatatea de rata, banca retragea rata automat din contul meu de salariu, eu nemaiavand din ce sa traiesc, IAR RATA S-A DUBLAT!!!
In prezent a obtinut acordul bancii de preluare a creditului, iar intrebarea mea (in conditiile in care la acest moment conditiile de creditare se inaspresc) este cu cat trebuie sa ma despagubeasca pe mine fostul sot, a.i. sa fie just?

Va multumesc!