Eu am scos din arhiva o copie a declarației autentificate care are data si numărul care apare in extrasul CF, nu este greșita data.
Notarul trebuie sa raspundă penal pentru astfel de faptă ?
Închirierea de autentificare este din 14.01.2019, înscrierea în CF s-a făcut în 25.01.2019.
Dar trebuia sa mai existe un parcurs legat de trecea din domeniul public în cel privat al comunei.
Nu putea sa facă o închiriere de autentificare a unei declarații din 2015 în 2019, pentru ca în acest timp dacă nu s-a făcut eu puteam să ma răzgândesc.
Ceva aici este forte putred, totuși ce pot sa fac în aceste condiții ?
Buna ziua, doresc sa va rețin o speța mai interesanta.
În anul 2015 am fost la un birou notarial pentru a ceda dreptul la proprietate aspra cotei indiviza la teren cu destinație stradă, deoarece așa am convenit cu cei de la primărie care au pavat strada.
Anul acesta 2020 am scos un CF de informare și eu nu mai apăream la poziția inițială, dar apare o poziție nouă unde apare domeniul privat al comunei.
Deci practic eu am semnat o declarație în 2015 care este autentificată în 2019, dar buletinul care apare pe declarație este cel care a fost valabil până în 2017 când l-am schimbat.
Cum se numește acest înscris în termeni juridici si ce trebuie sa fac să dovedesc că acest înscrie este un fals ?
Din cate am inteles eu, am drepturi succesorale, dar nu stiu cum sa iau legatura si prin cine.
De aceea am cerut o parere legata de aceasta speta, de a fi indrumat catre cineva care a mai avut un caz similar.
Am fost contact de un reprezentant al unei firme din Romania care se ocupa cu identificarea posibililor mostenitori a unei rude decedata in America statul California.
Ruda din America nu are mostenitori acolo, toti mostenitori sunt din Romania.
Un avocat din America a luat legatura cu o firma din Ungaria care se ocupa cu identificarea posibililor mostenitori. Firma din Ungria are o filiala in Romania care a luat legatura cu mostenitorii defunctei.
Reprezentantii acesti firme mi-au dat sa semnez doua documente:
1.Scrisorea de imputernicire avocat, prin care eu imputernicesc firma din Ungaria, firma care a semnat un Contract de cesionare titluri partiale cu firma de avocatura din America. Prin acesta scrisoare firma din Ungaria este imputernicita sa ma reprezinte si partea ce-mi revine sa o depoziteze intr-un cont de depozit al avocatului din America.
2.Contract de mandat pentru firma din Romania, prin care se specifica ca urmeaza sa cedez contravaloarea muncii 1/3 ( o treime ) din partea mea ereditara viitore - incluzand contractele de asigurare in cazul in care exista.
Eu doresc sa intreb daca aceste documnete sunt legale si daca onorariul pentru astfel de servicii nu este mult prea mare.
Daca semnez aceste documente fara sa fac alte modificari nu sunt la mana celor din Ungaria si Romania ?
Cine ma poate ajuta in acest caz ?
Exista firma de avocatura/notari care au mai facut astfel de demersuri sau au intocmit documnete specifice cazului prezentat mai sus .