avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate picolaluna

Activitate picolaluna

Fratele meu a facut ce nu trebuia , in 2014 a fost condamnat la 2 ani suspendare pentru frauda informatica ,inselaciune ..etc ...In prezent el a continuat si a mai facut pana in anul 2015 cand a fost arestat pentru Fals informatic ,inselaciune ,fals in inscrisuri ....In acest dosar are 46 de parti vatamate ...El a folosit aceasi metoda de ai insela pe toti 46 de oameni asa cum arata si Legiuitorul arată în art. 38 alin. 1 din noul Cod penal că există concurs real de infracţiuni când două sau mai multe infracţiuni au fost săvârşite de aceeaşi persoană, prin acţiuni sau inacţiuni distincte (Diferite) (el a facut acele infractiuni lafel prin aceeas metoda) ...Fiind judecat la Tribunalul Arad pentru 46 de infractiuni si ii sa dat o pedeapsa de 8 luni + spor de 10 ani ...fiind recidivist ii sa adaugat aceea pedeapsa de suspendare de 2 ani in total o pedeapsa de 12 ani cu inchisoare pentru un prejudiciu de 20.000 lei ....Eu intaleg ca a gresit dar totusi mi se pare putin cam absurda aceasta pedeapsa ....Neavand bani pentru un avocat platit totul sa judecat asa cum se judeca in Romania ....Intrebarea mea este chiar aceea pedeapsa merita pentru acele fapte ???

Va multumesc !!!