avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate madalina_cristiana

Activitate madalina_cristiana

Răspuns la discuția Casa pe hotar
Va multumesc!
Discuție Casa pe hotar
Va rog sa imi spuneti care este temeiul legal prin care pot sa fac reparatii la un perete al casei ce se afla pe hotar (ar trebui sa intru in curtea vecinilor si acestia nu sunt de acord). Mentionez ca problemele la peretele casei mele au aparut dupa ce vecinii au demolat ( fara autorizatie-banuiesc) un perete lipit de casa mea. Nu vreau despagubiri din partea vecinilor, vreau doar sa fac reparatiile necesare casei mele. Multumesc!
Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti daca sti cumva care este procedura pentru a-mi recupera banii platiti pentru rca incheiata inainte de vanzarea masinii! Am incheiat polita rca in decembrie 2012 inainte cu o luna sa-mi vand masina si acum doresc sa-mi recuprez banii! Am mers la Groupama societatea la care am incheiat polita rca doamna de acolo mi-a zis ca trebuie sa merg in Fetesti, acolo unde am incheiat polita rca, problema este ca eu locuisc in Constanta si mi s-ar parea normal sa-mi recuperez banii de la scursala Groupama de aici si nu de la Fetesti. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc