avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare cota-prima rca dupa vanzarea masinii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare cota-prima rca dupa vanzarea masinii

Va rog sa-mi spuneti daca sti cumva care este procedura pentru a-mi recupera banii platiti pentru rca incheiata inainte de vanzarea masinii! Am incheiat polita rca in decembrie 2012 inainte cu o luna sa-mi vand masina si acum doresc sa-mi recuprez banii! Am mers la Groupama societatea la care am incheiat polita rca doamna de acolo mi-a zis ca trebuie sa merg in Fetesti, acolo unde am incheiat polita rca, problema este ca eu locuisc in Constanta si mi s-ar parea normal sa-mi recuperez banii de la scursala Groupama de aici si nu de la Fetesti. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina_cristiana , utilizator 14:49, 27 Februarie 2013
Inregistrati cererea de restituire prima aferenta asigurarii incepand de la data radierii si pana la finalul politei.Atasati copia certificatului de radiere.Cererea trebuie inregistrata la Sucursala de care depinde agentia la care v-ati asigurat, sau trimisa prin scrisoare recomandata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prima asigurare manolacheveronica1 manolacheveronica1 buna ziua .in luna noiembrie 2015 am incheiat polita rca la firma de asigurare iar in ianuarie 2016 am hotarat sa schimb forma de organizare din srl am facut ... (vezi toată discuția)
Emitere rca fara ca persoana din polita sa fie prezenta usfuia00 usfuia00 Salut, Am vandut prima mea masina si la incheierea contractului de vanzare cumparare nu am trecut pe certificatul de inmatriculare \\"instrainat catre ... (vezi toată discuția)
Restituire polita rca in cazul vanzarii autovehiculului andreea_p2212 andreea_p2212 Am incheiat o polita rca la un autovehicul si am vandut-o inainte de a o inmatricula. Asiguratorul nu vrea sa restituie polita pe motiv ca nu am inmatriculat-o ... (vezi toată discuția)