avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate raluca0elena

Activitate raluca0elena

Am inteles. Multumesc mult pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Nu, nu am facut nici un fel de cursuri pe banii lor. Nu stiu sigur la ce cheltuieli se refera clauza respectiva.
Buna seara,
Multumesc mult pentru raspuns si cred ca am gresit eu putin. Documentul in sine este un contract individual de munca, dar doar la acel punct din contract este scris "conventie civila". Nu inteleg sigur de ce, insa a-ti putea sa-mi spuneti daca este valabila clauza respectiva si daca nu voi putea demisiona decat dupa un an.
Va multumesc anticipat.
2. In cazul in care salariatul/angajatul reziliaza conventia civila de prestari de servicii inauntrul

termenului de 1 an prevazut la cap. II/pct. 1, se angajeaza sa ramburseze toate cheltuielile suportate de

angajator, proportional cu timpul neservit in folosul acestuia."

Buna ziua, exista aceasta clauza de mai sus in contractul meu de munca si as vrea sa stiu daca din punct de vedere legal este valida, deoarece eu stiam ca imi pot depune demisia oricand cu conditia de a anunta cu 20 de zile inainte. Mentionez ca firma la care lucrez acum are foarte multe nereguli si nu as vrea sa mai raman aici, dar mai intai as vrea sa stiu daca aceasta clauza mi-ar putea crea probleme in momentul demisiei.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.