avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate djigorianu

Activitate djigorianu

Ce inseamna aceasta si in ce termeni se poate face rediscutare termeni?
Răspuns la discuția asociatii de locatari
Am solicitat Administratorului sa-mi dea un act sau altceva care sa ma lamureasca despre datorie si penalități dar am fost refuzat categoric, argumentând ca nu fac parte din asociatie si ca i-mi dă chitanța doar când plătesc datoria integral .
Dar e corect sa plătesc penalități așa de mari.
Nu ,spune ca trebuie achitată toata suma și apoi i-mi da adeverința !
Nu exista nici un document care sa mentioneze ieșirea din asociatie .
Asociatia are mai multe blocuri ,scari de bloc, care beneficiaza de serviciile ei, si sunt si scari de bloc care au renuntat la serviciile asociatiei ,proprietarii de apartamente administand in comun spatiul comun de pe scara.
Vechea asociație este și actuala doar ca nu mai facem parte din ea , nu mai beneficiem de serviciile ei. NU avem presedinte de asociatie si nu platim nici Administratorul . In acest timp nu s-a primit nici o notificare despre nici o datorie ,nici o lista de plata nu a fost afisata pe casa scarii, administratorul a spus ca nu are aceasta obligatie de vreme ce nu mai facem parte (blocul) din aseasta asociatie .
Asociatia exista ,doar ca nu mai beneficiem de serviciile ei ( nu avem femeie de serviciu ,nu avem contuar de curent pe casa scarii si nici incalzire centralizata ) ,Administratorul de asociatie actual a spus ca asa a preluat asociatia acum 6 ani si ca nu are nici o obligatie fata de blocul in care locuiesc .Suma la care s-a ajuns da, sunt penalitați .
De 14 ani , aproximativ, blocul in care locuiesc nu mai face parte din nici o asociatie de locatari ,am ramas cu o datorie de 140 RON la vechea asociatie (14 ani in urma) , am nevoie de o adeverinta ca nu am datorii la aceasta asociatie, am fost aceasta asociatie si am constatat ca acum am in jur de 1400RON de plata, trebuie sa mentionez ca nu am primit nici o notificare despre aceasta datorie, nici nu stiam ca exista. Ce pot sa fac in aceasta situatie, exista o modalitate de a sterge sau de a recalcula aceasta datorie...?
Discuție amenda rovineta
am primit o amenda anul trecut in luna august fara a detine rovinieta pe DN 2F Km 77 plus030 m Rediu-Vaslui . Eu am resedinta la 1 Km de la iesirea din oras spre DN 2F (sunt rezident Km 78) unde am primit amenda ,este obligatorie rovinieta ,in acest caz (circul zilnic spre oras) ?

PS. amenda este de750.00 lei