avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate ugabi

Activitate ugabi

Răspuns la discuția Pensie alimentara neplatita
Nu doresc sa -i fac plangere penala la Parchet. Ma gândesc ca-si va pierde locul de munca. Vreau doar sa recuperez lunar, de la angajator,la o data certa pensia alimentara
Pot schimba executorul?Am inteles ca cel care a preluat dosarul il duce pana la capat , adica pana când copilul implineste 18 ani

Fostul sot mi -a achitat sumele restante , executorul si-a incasat si dansul comisionul,iar dosarele s-au inchis.Probabil ca urmeaza cel de-al treilea dosar....nu stiu inca. Eu vreau sa -mi vireze angajatorul pensia, pentru ca fostul sot isi bate joc si de mine si de copil.

nu mai postati mesaje consecutive.
buna ziua. am o mare problema si cer ajutor de specialitate. sunt divortata si am un copil de 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara cum are el chef, la 2-6 luni.
i-am deschis doua dosare de executare silita pentru recuperarea creantelor. eu nu mai pot astepta cu lunile , deoarece am cheltuieli cu copilul. angajatorul fostului sot nu doreste sa-mi vireze pensia alimentara , pe motiv ca sentinta nu a fost trimisa de tribunal si mi-a recomandat sa ma duc la executorul judecatoresc si sa solicit o ,, validare de poprire pentru creantele viitoare ,, . executorul refuza intocmirea acestui document,pe motiv ca nu stie ce comision sa incaseze de la fostul sot pana cand copilul implineste 18 ani.
doresc sa ma duc in instanta. am sanse sa castig procesul? ma poate ajuta cineva cu un model de cerere? trebuie sa chem in judecata si angajatorul? cat costa taxa de timbru?va multumesc mult de tot