nu cred ca nu o sa se aplice legea 192 e data si in monitoriu oficial si validata de presedinte klaus .poate bani sunt prin banci cu dobanda .totusi sunt o gramada de pensionari care beneficiaza de aceasta lege ,mergem la cedo
astazi mam speriat in legatura cu legea 192/2015 am primit decizia de pensie ma uit pe ea la punctul g.pe decizie nr total de puncte realizate 0.41187....punctaj mediu anual 1,95424 din care pentru stagiu adaugat 0.02746 deci acest punctaj il am de la 10 luni lucrate la o fabrica de cabluri am depus pentru recalculare di februarie deci la stagiu total de cotizare am 25 ani 9 luni 3 zile fata de 24 ani 11 luni si 10 zile deci nu cred ca are legatura cu legea de mai sus mia bagat aia 10 luni la conditii normale de munca,
sa traiti .mai trebuie sa mai asteptam ,dar oricicum e dubioasa treaba sa nu sti tu un criteriu o baza etc..trebuie sa fim optimisti .SANATATE LA TOTI PENSIONARI
1. nechifor cornel
radauti I: (06.05.2016) Buna ziua,punctajul care se. Acorda la legea 192/2015 la nr de puncte realizate se impart la stagiu complet de cotizare sau total de cotizare ex..15ani sau 22.5 ani .multumesc
R: (06.05.2016) Buna ziua. Totalul punctelor realizate se imparte la stagiul complet de cotizare prevazut de lege...raspuns dat de cnpsv
cred ca o sa fie mult timp ,sa dea cineva un raspuns ce ati spus dumneavoastra in legatura cu modificarea stagiuli compllet de cotizare poate o revolutie ...ori cum sa fiti optimisti toti pensionari din tara va doresc numai bine
buna ziua revin cu o intrebare multe voci de la noi din medias jud sibiu spun ca cu legea 192/2015 de ex cazul meu nr de puncte care ati mai precizat dumneavoastra sar imparti la stagiu complet de munca .nu de cotizare cum am eu 15 ani iam contra zis si leam spus ca nu se imparte la stagiu complet ,sanatate
sa traiti buna seara,tatal meu sa nascut 1945 ,a lucrat in ani 70 ceva timp la u,r,a,bacau ceva ani la santier medgidia .constanta din 1977 la uzina r tot unde am lucrat eu feldioara jud brasov a iesit la pensie in 1994 deci nu conteaza ca nu mai stiu atata stiu ca na avut 15 ani de mediu radioactiv parca 14 ani si 4luni ,a murit in 2002 04n intrebare e cam absurda nare treaba cu lg 192 pana a decedat sa i se cuvina ceva ,oricum imi cer scuze e ca aiurea ce va cer
deci le se aplica si lor legea 192/2015
intrebare..am colegi care sau pensionat in 2001 04 ,tot de la C N a uraniului feldioara Brasov la 15 ani de mediu radioactiv ,si au pensie mai mare ca noi care neam pensionat in 2003 si 2004 cu vreo 250 lei.au fost alte legi pana 2001,multumesc
da multumesc ,acuma am inteles cand mam pensionat aveam 1,72345 punctaj si cred ca astea 3 ani pensie suplimentara in plus am 19,678 asa intel;eg .oricum e complicat cu socotelile astea.numai bine