avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate gnstanescu

Activitate gnstanescu

Bună ziua! Voi completa formularul pentru adeverință și îl voi trimite la Sesizări (știți dacă există altă posibilitate?)
În orice caz, concluzia mea e următoarea: cartea mea de muncă nu a fost scanată. Ca să obțin o adeverință de stagiu cotizare, trebuie să mă prezint personal la Casa de Pensii, pentru a depune cererea. Nu se poate depune această cerere on-line.
Da, așa este. Am trimis cerere pentru adeverință de stagiu cotizare, acum aștept răspuns.... Vă mulțumesc pentru ajutor și vă doresc o săptămână bună.
Bună ziua! Am accesat linkul pentru declarațiile nominale, sunt toate acolo, dar în dreptul contribuțiior, nu e trecută nicio sumă (valoarea e 0 - zero). În schimb, sunt trecute toate salariile brute pe care le-am avut.
Îmi pare rău, nu știu unde ar trebui să caut, pe site-ul CNPP, în contul meu, nu există decât opțiunea "Date din cartea de muncă". Poate mă îndrumați dv.
In contul meu de autentificare, in raportul generat, unde ar trebui sa-mi apara toate datele din cartea de munca, nu apare absolut nimic, e un fisier .pdf gol.
Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic la cartea de muncă, deși o am din anul 1989 și mi-am achitat toate taxele necesare, conform legii, inclusiv de la introducerea lor digitală, pe dischete. Am primit răspuns de la CNPP, cum că "dacă nu vizualizați informatii in raportul Informatii din carnetul de munca , in ciuda faptului ca aveti stampila si codul de bare care atesta scanarea si prelucrarea carnetului de munca, apreciem ca informatiile aferente carnetului dvs. de munca nu au fost incarcate in baza electronica a CNPP". Ce aș putea face în acest caz ? Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Inregistrare in ROI
Voiam sa spun ca nu am nici PFA, nici firma.
Răspuns la discuția Inregistrare in ROI
Colaborez ca persoană fizică.
Bună ziua! Pentru colaborarea mea cu o firmă străină, ca traducător, cu un contract de drepturi de autor încheiat pentru persoană fizică, care nu are un venit mai mare de 35 000 de euro pe an, care sunt paşii de înscriere în ROI? Vă mulţumesc.