Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic la cartea de muncă, deși o am din anul 1989 și mi-am achitat toate taxele necesare, conform legii, inclusiv de la introducerea lor digitală, pe dischete. Am primit răspuns de la CNPP, cum că "dacă nu vizualizați informatii in raportul Informatii din carnetul de munca , in ciuda faptului ca aveti stampila si codul de bare care atesta scanarea si prelucrarea carnetului de munca, apreciem ca informatiile aferente carnetului dvs. de munca nu au fost incarcate in baza electronica a CNPP". Ce aș putea face în acest caz ? Vă mulțumesc.
In contul meu de autentificare, in raportul generat, unde ar trebui sa-mi apara toate datele din cartea de munca, nu apare absolut nimic, e un fisier .pdf gol.
Îmi pare rău, nu știu unde ar trebui să caut, pe site-ul CNPP, în contul meu, nu există decât opțiunea "Date din cartea de muncă". Poate mă îndrumați dv.
YoAlle
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua,
Faceti o cerere de eliberare adeverinta stagiu cotizare pe care o trimiteti care CNPP judetului de care apartineti si cei de la CNPP va vor trimite adeverinta stagiu de cotizare .
Aceasta solicitare o puteti face si prin posta electronica.