avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Activitate mika1

Activitate mika1

El a recunoscut ca a consumat singur insa si cu prieteni, fara sa fi cerut vreodata vreun ban pe asa ceva. De aceea, procurorul la audiere i-a scos de sub invinuire vanzarea si i-a lasat trafic de droguri oferite cu titlu gratuit.
Pe ordonanta scrie ca infractiunea s-a petrecut in perioada 2015-prezent. Mai e considerata cealalta infractiune reabilitata? Sau de ce nu au demarat asta in 2015, atunci cand putea sa i se revoce suspendarea?
Iubitul meu a fost retinut ieri pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept si trafic de droguri de risc - art. 2 alin. 1 din legea 143/200 cu aplic. art. 35 alin. 1 cu precizarea ca drogurile s-au oferit cu titlu gratuit. El a mai fost condamnat pt trafic in 2010, cand a primit 2 ani cu suspendare si 3 incercare. in decembrie 2015 i-a expirat termenul. Astazi a primit retinere pt 30 de zile. A facut cerere de contestare. Din pacate nu a avut un avocat langa el. As vrea sa stiu ce sanse are daca va avea un avocat bun si daca, din nefericire, ar fi trimis in instanta, ce sanse ar avea sa primeasca tot suspendare si nu executare?