avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate Corina-Anda

Activitate Corina-Anda

Răspuns la discuția Ce sanse de castig am?
Va multumesc mult pentu raspunsul dvs. Aceasta plangere impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale unde trebuie s-o fac? Catre cine?
Răspuns la discuția Ce sanse de castig am?
Am apelat la un avocat care mi-a cerut 600 euro,a facut o ordonanta de urgenta si am primit termen peste 5 (cinci) luni, mi-a pierdut primul proces ,a facut contestatie si mi-a spus ca daca vreau sa se prezinte la proces trebuie sa mai incheiem un alt contract ,adica sa-i mai dau inca 600 euro. Eu in momentul de fata nu mai am bani... Ma interesa o parere avizata...daca crede cineva ca am sanse de a trece de sectia 13 de politie care a primit plangerile mele de pana acum si nu a facut nimic. Dupa sectia 13, unde ma mai pot adresa,adica sa trec de aceasta sectie, ca poate mai departe am vreo sansa sa se aplice legea.
Buna ziua. Ma numesc Corina si am o problema care deja, ori ma depaseste, ori se intampla ceva necurat la mijloc.Sa va explic despre ce este vorba si mi-as dori sa primesc raspusuri serioase din partea tuturor celor care lucreaza cu legea, de aici de pe forum.
Am avut o drogherie deschisa impreuna cu un asociat. Drogheria a functionat intr-un spatiu comercial din Bucuresti conform unui contract de inchiriere,perfect valabil si inregistrat la circa financiara incheiat intre societate si proprietar. In luna decembrie 2009 din cauze financiare nu am mai putut achita chiria la zi,astfel incat am ramas in urma cu 2 luni. Mentionez ca la inceputul contractului am achitat o luna garantie,astfel incat la un calcul sumar mai aveam o luna intarziere. Proprietarul spatiului in 9 decembrie a venit la sediul firmei, (locatia reprezenta si sediul social al firmei), mi-a dat angajata afara,a incheiat un proces verbal de mana intr-un singur exempla pe care si l-a oprit el intre el si vanzatoare si mi-a schimbat yala de la usa de acces in firma (implicit in sediul social). Am depus plangere la politie imediat pentru tulburare de posesie. Politia a trimis dosarul la procuratura cu neinceperea urmaririi penale . In luna martie 2010 am trecut pe langa drogherie si am observat ca absolut toate medicamentele din rafturi ,calculatorul, casa de marcat si restul lucrurilor ce apartin firmei au disparut din interior. Mentionez ca aveam acolo toate actele firmei si stampila,inclusiv bani din vanzari, conform monetarului existent. Am depus o alta plangere la politie pentru frut impotriva proprietarului spatiului si nici pana in momentul de fata nu am primit niciun raspuns. In luna mai am facut plangere penala impotriva aceluiasi proprietar pentru tulburare de posesie, furt si ingradirea dreptului la munca (mentionez ca aveam angajati cu carte de munca) la procuratura bucuresti. Nu am primit niciun raspuns. Am nevoie de un avocat dar nu am banii necesari pentru a deschide proces civil. Credeti ca mai am vreo sansa ca legea sa faca dreptate si totodata credeti ca pot gasi un avocat care sa incheie un contract cu banii platiti la sfarsitul procesului? Va rog dati-mi un raspuns urgent. Va multumesc.
Am scris mai sus toata povestea.Daca vrei sa ma ajuti cu niste raspunsuri,ti-as ramane recunoscatoare.Vrei sa citesti?Tte rog, am mare nevoie de ajutor.Iti multumesc.Accept orice sfat din partea cui ma poate ajuta.
Am gasit-o pe doamna executor judecatoresc pe net,am lasat un mesaj,dar...nu am primit niciun raspuns pana acum:(
Dati-mi va rog o adresa completa unde o pot gasi pe net.Va multumesc,imi sunteti de mare ajutor.
Stiti cumva,cu aproximatie,la ce suma trebuie sa ma astept ca trebuie sa o platesc pentru un executor judecatoresc? Stiu ca nu se intreaba asta,dar ar fi excelent daca as stii o suma (lucrez in invatamant si salariile noastre nu sunt stralucite).
Presupun ca ordinea este urmatoarea:il actionez in judecata,angajez un executor judecatoresc si-i cer un inventar.Acest inventar poate fi cerut in fata instantei? Concubinul nu va afla de proces si va trece la actiune? Care este ordinea in care trebuie sa actionez?
Bine,atunci cum pot proceda presupunand ca eu as vrea sa plec maine? Lucrurile mele rama la el,iar el le poate vinde pana il dau eu in judecata.Si dupa ce-l dau in judecata,ma trezesc ca nu mai am ce lua.Instanta se poate lua doar dupa documentele pe care le am? Nu cumva va crede ca le-am vandut impreuna cat timp am locuit amandoi?
Dar am inteles ca exista o ordonanta presidentiala care spune ca in 24 ore,imi pot recupera bunurile cu executor judecatoresc.
Este adevarat?