avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate 109-nord

Activitate 109-nord

Răspuns la discuția aviz comitet executiv
Am inteles. Comitetul executiv trebuie sa avizeze toate documentele asociatiei de proprietari si toate cele, citate mai sus dar nefacand nimic. MULTUMESC
Răspuns la discuția aviz comitet executiv
Imi cer mii de scuze daca s-a inteles din intrebarea mea ca doresc sa stiu care sunt atributiile comitetului executiv. Multumesc oricum pt. citat. Intreb altfel. Cum trebuie sa arate un document al AP avizat de comitet executiv, in afara semnaturilor si stampilelor puse de presedinte, cenzor si administrator Adica vine un control de la primarie sau de la politie si solicita sa vada avizele comitetului executiv pe un document oarecare. Ce trebuie prezentat ? Care este dovada ca documentele AP au fost avizate de CEx ?. Ce va face CEx. intrunit in sedinta ca sa avizeze niste documente, corespondenta sau registre ?.(As vrea sa nu se inteleaga ca doresc sa aflu care sunt atributiunile organelor de control din primarie sau din politia locala.)
Răspuns la discuția aviz comitet executiv
Am inteles ca cenzorul avizeaza legalitatea documentelor A.P, dar acesta nu face parte din comitetul caruia i se cere sa avizeze si el toate documentele. Presedintele semneaza toate actele. Comitetul intocmeste vreun raport, proces verbal ceva, semneaza toti membrii aceste acte ? multumesc
Comitetul executiv trebuie sa avizeze toate documentele asociatiei. Adica , ce trebuie facut concret, va rog,dupa parerea dumneavoastra ?
La reconvocarea A.G. a membrilor A.P cf. art. 48 al.(3), este necesara DOVADA ca toti membrii au fost convocati, iar la convocarea acestora nu este prevazut acest lucru.cf. art.47 al (4). Cum sa interpretez acest lucru ? (Ca se poate tine AG convocata fara sa existe dovada ca au fost convocati toti membrii?)
Răspuns la discuția acord asociere
Scuze, am uitat sa multumesc .
Răspuns la discuția acord asociere
Va mai rog cu o intrebare. La art.21/1, pt. modificarea sau completarea statutului ori a acordului de asociere,in cadrul AG, este necesar acordul a cel putin 50%+1 din nr. proprietarilor din condominiu. Daca nr. membrilor A.P. a scazut sub acest procent, trebuie sa refacem majoritatea membrilor sau aici in articol se face referire la proprietarii din condominiu in generaL ? Daca in articol se specifica ca este vorba de proprietari membrii ai asociatiei(cum se mai regaseste in alte articole din lege) imi era mai clar, altfel ma pot gandi ca la AG este necesar un tabel cu acordul majoritatii proprietarilor membrii si nemembrii ai AP. Si mai exista astfel de articole unde se vorbeste de proprietari din condominiu si nu de proprietari membrii ai AP. Imi cer scuze pentru insistenta dar am observat ca de cate ori am ajuns in instanta,unii avocati se agata de orice virgula pe care noi nu am vazut-o.
Răspuns la discuția acord asociere
Da. am inteles. Ne aflam in situatia mentionata. Multumesc.
Răspuns la discuția acord asociere
Buna seara, pe pagina urmatoare la al.8, eu inteleg ca actele aditionale reprezinta partea de actualizare a acordului de asociere care impreuna cu statutul AP(eventual si acesta actualizat cf. cu aceasta lege)se depun de catre Presedinte ori de cate ori sunt modificari(inclusiv de noi acte aditionale de asociere)la Judecatorie. Gresesc ? Oricum raspunsul cerut este la sfarsitul interventiei d-voastre precum ca proprietarii devin membrii AP, imediat dupa inregistrarea cereri lor la asociatie cu nr. inregistrare. Multumesc
Discuție acord asociere
Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari se face la cererea scrisa a noilor proprietari, prin semnarea unui act aditional la acordul de asociere, aceste acte pastrandu-se la sediul asociatiei. Semnatarii acestor cereri devin membrii ai AP din acel moment sau dupa depunerea documentelor actualizate la Judecatorie de catre Presedinte ?