avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters385303

Activitate ContSters385303

Buna ziua,

Doresc sa platesc ratele restante la un credit pe care l-am facut acum 2 ani si stiu ca sunt inregistrat ca ''rau platnic'' la biroul de credite. Daca platesc tot acestei firme de recuperari creante care ma tot suna, voi fi sters in automat de la biroul de credite sau dureaza un anumit timp? Pot face imediat dupa ce platesc totul un nou credit, sau inca voi figura in negativ?

Multumesc
Răspuns la discuția Diploma Bacalaureat
Si pot sa declar ca diploma este la facultatea respectiva si nu imi este inapoiata daca nu platesc restantele?

Imi poate fi eliberata cu o asemenea declaratie?

Multumesc
Buna ziua,

Acum 3 ani m-am inscris la o facultate in Bucuresti, dar nu m-am dus la cursuri din cauza ca nu imi permiteam si a trebuit sa ma angajez. Am stat aproximativ 1 an in unul din caminele facultatii, iar pe perioada de vara nu am mai reusit sa platesc caminul pe ultimile 2 luni. Acum, avand in vedere ca as dori totusi sa incep o facultate, am inteles ca pentru a-mi elibera diploma de bac, trebuie sa platesc eventualele restante pe care le-am lasat acolo.

Doresc sa stiu daca din punct de vedere legal, este posibil sa declar diploma pierduta, astfel incat sa scap de platirea restantelor si sa-mi fie eliberata o noua diploma.

Va multumesc.