avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Biroul de credite
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Biroul de credite

Buna ziua,

Doresc sa platesc ratele restante la un credit pe care l-am facut acum 2 ani si stiu ca sunt inregistrat ca ''rau platnic'' la biroul de credite. Daca platesc tot acestei firme de recuperari creante care ma tot suna, voi fi sters in automat de la biroul de credite sau dureaza un anumit timp? Pot face imediat dupa ce platesc totul un nou credit, sau inca voi figura in negativ?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
ContSters385303, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Credit banca alinauim alinauim Am facut un credit ;a banca in anul 2008 si nu am mai reusit sa platesc ratele la timp si am ajuns in Biroul de credit si apoi la o firma de ... (vezi toată discuția)
Plata datoriei Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, As dori sa stiu cum imi pot sterge datele personale din evidenta unei firme de recuperare credite...daca esxista o cerere tip...nu stiu...am avuto ... (vezi toată discuția)